Mipa Leh Hmeichhe Inlu

Kan hnamin boral phah mai dawnte hian kan sawi lek lek thin. By: LP Sailo Kum 6 ka nihin ka pa'n min boral san a, chuvangin kan unau mipa pahnih leh hmeichhia pahnihte chu ka nu hovin kan khawsa ta na. Discover everything Scribd has to offer, including books and audiobooks from major publishers. Hun in aliampui zel a, tunah chuan awm ngaihna kan hriatloh avang leh copy tur zawng tan pawh kan chin ve hmaa miin anlo ching tawh zel avaning kan thatpui dawn ta phian, mahni trends kan nei ve tan. Chapchar Kut hi Mizo tena kut kan neih hrang hrang zingah chuan a nuam fal lawr lak pawh ti ila kan tisual awm love, tunlai thlenga kan chinchhoh zui tak zel awmchhun a ni. zirbing lo beih a University a paper lo…. Asia Mipa hmeltha ber leh Hmeichhe hmeltha bera an thlan | Khawlbawm Channel. * Hmeichhe tan hian hun nei thei mahse, an ngaihsak tak tak lem lo. Hmeichhe che lo takte hian mipa hipna an ngah tih chu phat rual a ni lo, mahse hunrei tak daih tur chuan hmelthatna chauh pawh hi a lo tawk chuang hauh lo mai. Post edit pahin tlem azawng ka siamtha a,chhiar anawm zawk nan leh hriat a awl zawk nan ka siam tha nual a a hma post original kha chu a chhangchhe emai a, blog siam tirh lam deuh a mi te a nih avangin a hnawk deuh nuaih a nih kha!. Mipa sazu fuk (Erection) hi thisen zam leh thisen vir vel bakah, thazam (nerve) lam hnathawh a innghat a ni a. Posts about Mizo mipa written by byronkhiangte. He league-in chuti ang concept a hmang tur hi thil tha tak a ni," a ti. Baptist Kohhran Hmeichhe Pawl(BKHP) leh Baptist Kohhran Mipa Pawl (BMP) te chuan an din champha phak lawmna programme hmang turin an inbuatsaih mek a. Mahse, Bible in a lo sawi vek mai. TV sirial kan en aṭangin a ni emaw, mipate hmeichhe bula an tâl tam avang emawa lo awm pawh a ni thei a, chu lo pawh chu tam tak a awm thei ang. Mipa Leh Hmeichhe Hmeltha Ber Ber Thlanna Neih Ani Leh Ta, Dinhmun A Danglam Nasa. A t-shirt chu ka hlim chho a, a bra pawh, a hnute bu nalh tak chu ka fawp ta tawn tawn a. Mipa leh hmeichhe puan a ni. (iii) Section-in a hranin Seal neih phal a nilo. Heng an sum hman te hi amipa hnathawh azir te leh chhungte inbiakremna a zir te pawh ani a, then te chuan nuai 30 chuang te pawh an chhawm bawk. A mite tana thil tha reng reng ui ngai lo,kan Pathian chuan amah fakpui tur unau thar mi PALI (mipa puitling 1, hmeichhe puitling 2 leh hmeichhe naupang 1) kan zingah a rawn tel thartir ve leh ta. Kan pa duh tak SAIKHUMA hi 1911 khan South Vanlaiphai-ah lo piangin, a pa chu Hrangsela, a nu Ngenthai a ni. ka thiannu faki nen hian inkwm ngeih tak kan nia engkim ah leh khwi ilo kal vel na ah pwh kan inzui chwt thin anu hi aboral twha apa ho in an wm a u pa 2 mipa leh hmeichhia aneia apa hi officer ania faki nu thih hnu phei chuan nula akwp thrina a fwr nasa thei khwp mai tar hura ka ti mai kei chuanfaki nen hian kan khal tha dun in mipa tamtak zak theilo deuh phei chuan fiamthu ti tih hian. Hetih lai hian Pu Sangzuala s/o Pu Hlira ‘T’ leh Pa Vena ‘V’section te thlah kal. 20 emaw 'Tlaisial' emaw an chawi ṭhin a ni. Division sport atana inbuatsaihna leh a tel tur thlanna atana Section Sport neih tur chu maullungthuah Dt. * Hmeichhe tan hian hun nei thei mahse, an ngaihsak tak tak lem lo. play_arrow. Tun hma kha a thu talin min lo hril chu ni se ka hre thiam deuh tur ania, a tawrhdan pawh ka thiam deuh mahna, mahse, hnawl nih leh phatsan nih hreawmzia kha min lo zirtir silo. Chumi hre reng chuan kum zabi 4-na lai khan Constantine-a khan hmeichhe sawinepna bu hrang hrangte lakhawmin tuna Thuthlung Thar bu hi a lo din chhuak ta niin Dan Brown-a chuan a ziak a. Hei hi zai lama talent inphumru haichhuah nana tih a ni a. · Mipa naupang chu hmeichhe rual zinga sei lian a nih chuan hmeichhe rilru leh chetzia a la ve thei a, chumi avang chuan chhaih leh dem a hlawh a, chu chuan hmeichhe rilru a siam zual a, homosexual dang ten an lo it phah bawk a, amah pawh a inngai homosexual hlauh thei a, hmeichhia ngaihzawn aiin mipa a ngaizawng hlauh thei. Pathian Thu-Bible kan hnena a awm hi khawngaihna a ni a, Pathian Thu min hrilhtu Kohhran zinga min awmtir hi khawngaihna ni bawk a. Sam nalh tak pu tura hmeichhiate thawhrim zia leh sum sen a ngaih tam zia hi mipa te hian in ngiahtuahpui ngai em? Henna, colour, shampoo, conditioner etc… Hmeichhe thenkhat chu samin a zir thlawt loh avanga zuah duh ve chung chung pawha tikir emaw tan tawi an awm chawk bawk. Zirtawpni khan Khawvela mipa sang ber Sultan Kosen leh khawvela hmeichhe hniam ber Jyoti Amge, te chu Egypt rama Pyramid ah an inthehthil dun vel chu mipuiin hmuh nuam an ti hle a ni. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. kan kawl e. John Schneeberger hi kum engemaw zah chhung chu a DNA siam chawp a taksa chhunga a phum ruk chuan chu a thubuai atang chuan a chhan him reng mai. Mipa leh hmeichhe thawmhnaw a hrang lo a ni ang, mihring thawmhnaw hmasa chu a ṭhui a ṭhui, a tah ni lo a nih chu. Mizo hmeichhiain hnam dang an neih chuan hnam phatsantu ang hialin kan ngâi a. Khawsik laia sex hman hian khawsik a tizual a, chhiatna nasa zawk a thlen thei tih hriat reng a tha. Makeup in hmeichhia a tiduhawm a, fa la nei thei angin a lantir thin. Isua kha awm țan nî nei lo Pathian Fapa ni mah se, “hmeichhe hrin” erawh a ni ve tho bawk a. Tunlai technology changkang tawh lutukah hian a taka inhmuh hma hauhin online kal tlangin mipakhat leh pakhat an inpawh tawn tawh thin a, chu mai ani lo mipa-te hian online atangin an hmeichhe duh zawng an zawng thin. Rimawi hian thil a tithei a, ram leh hnam inthiarna sadai a thiat thei a, thinlung nguite kai thovin thathona thar min siamsak thin. (Hmeichhe SEX damdawi (Sildenafil Citrate-Womenra) hmeichhia Sex lama chak lote tana siam pill pawimawh tak a ni. Bân dâr a rawn ri a, Hmeichhe ho chu a ngai ang tein an chhuak hmasa a, a hnu reilote ah mipa ho kan chhuak ve nghal a, mipa naupang tih takah haw ei hmanhlel in kan tlan ta chiam mai a, kan ri chel chul mai a, Hmeichhe ho chu kan zuk um pha a, kawng a thim deuh bawk si a, ka ṭhiante an tlan chak bik chu um phak ngei tumin ka tlan a, ka hma. He Man Hlanna Lehkha hian mipa nupui neitu hian a hnuaia ziak ang hian a nupui man a hlan tih a entir : Hmeichhe hming : _____ He page ah hian Thu leh hla. Accessibility Help. For your search query Mizo Mipa Leh Hmeichhe Insual MP3 we found 10000+ songs matching your query but showing only top results. Mipa sazu fuk (Erection) hi thisen zam leh thisen vir vel bakah, thazam (nerve) lam hnathawh a innghat a ni a. Pawnpui aia te zawk a ni a. 2 Hmeichhia chuan rûl hnênah, "Huana thei rahte hi kan ei thei asin. HMEICHHE BUNGRAW LAK: Uirena tih lohah chuan, engti kawng pawhin nupa lo inthen sela hmeichhiain a bungrua a la kir leh vek thei. tlem hmelfang lo tawih deuh leh ngaihnobei deuh ni ila,hmeichhia hi chu care em em phawt ila,bemthluk theihloh tak tak an awmlo an lo ti fo thin. January 2012 inchhiarnaa a landanin K|P Branch 782 awmin heng zinga 45 hi Mizoram pawna mi an ni a, member mipa 80,800 an awm a, hmeichhia 47,316 awmin, member zawng zawng hi 128,116 an ni. Mizo hmeichhe chhelo post na, Mizo hmeichhe hmeltha post na, Mizo hmeichhia chhelo post na, Mizo nula chhelo post na, Mizo nula hmeltha post na, Mizo nula khal thlalak post na, Mizo hmeichhia chelo tih zawng post na, Mizo nula chhelo leh pian nalh post na. Look at most relevant Mipa ruak thlalak websites out of 9. (Dawn Khua khawkhat ah hian mipa le hmeichhe tawng adang ani). kan kawl e. Hmeichhe hnute khawihsak hrim hrim leh hmeichhe bula mut tuma mipa an intintuah hian 'Zen' an ti a, Rs. Chutih lai chuan min rawn au in, "Ṭhianpa, i duh zawng a nih chuan min pui bok a, lawmman ka lo pe ang che," tiin zawite hian a nuih seih a. He video hi ,ilo tangkai pui ngei ka beiseii ngaihdan emaw,tha itih leh tihloh emaw coment ilo hnutchhiah ve ngei dawn nia. 6 Kms tlan theih tur a ni. "I chipui, Israel mi bâwng emaw, berâm emaw thlun chhuak i hmuh chuan hai der suh, khalh hâwnsak rawh. A mipa chhungte sawi leh hmeichhe chhungte sawi a inmil tlangpui ziah bawk!! A hnu ah ka inquiry tih reng reng chu keimah ngei court a ka case defend ka duh thin avangin kan khawhlui a ka awm tawh loh hnu ah pawh court ah ka inlan tam phah hle mai. Zalengin an thlir reng che asin. Ruah a tla deuh cherh2 reng a. An duh zawng mipa zingah kan tel lo hlauh palh ange,. A hnulam leh a hma lam hi chuan raina chance a tlem thung. 2 Hmeichhia chuan rûl hnênah, "Huana thei rahte hi kan ei thei asin. CFL-a hla hit leh chuai thei lo “Intawng leh ngei ang aw” tih hi chu mp3 kan ngaithla a, a music video pawh kan en vek tawh awm e. Tûn kum March thlaa Kâwnpuia Presbyterian kohhran hmeichhe inkhâwmpui chuan Ramhlun north bial aṭanga thu lut "Presbyterian Church of India hnuaiah hian hmeichhia Theology Degree nei, a âwm leh phu te chu Pastor / Minister atan nemngheh (Ordain) theih ni ve rawh se" tih chu inkhâwmpui chuan a pawm a. A tah dan pawh a mawl ber chi - mal kalh a ni mai a. Zu leh ruihtheih lam ti lo an duh han ti ila, a ti ho an Luck zawk emaw tih mai tur. Hmeichhe lamin mipa leh hmeichhia intluktlanna an rawn uar chho zel hi ka thlawp hle a, chutihlaimekin intluktlanna kan kalpui dan leh kan duh dan erawh bihchian deuh a ngaiin ka hria. Ka thinlung thianghlim tak chu Hmangaihna a thikthu chhiatna I tuh a, hmeichhe hlutna hre ngailo chu Hmeichhe pakhat vangin min ṭha tir ta anih hi. Hruikhau thil khawm a ni a, an feng thin. mizo inlu thlalak. Mizo Archives - Mizo Journal Hmeichhe Duhzawng Mipa - Zakzum Hmeltha Hmeichhe Duhzawng Mipa Thlalak 1: pin. Muzaffarpur naupang enkawlna hmuna thil thleng hi CBI te chuan an chhui zo tawh tih an sawi a, nikum lam khan CBI hian ruhro \henkhat an hai chhuah avangin he naupang enkawlna hmun enkawltu politics-a thil ti thei tak Brajesh Thakur leh a thurualpuite hian hmeichhe naupang 11 te an that a ni thei tih Supreme Court an hrilh a, hetihlai hian CBI chuan ruhro hmuh chhuahte hi mipa leh hmeichhe. Nâu nei thar : Jan. Mak - Hmeichhe hmingchhiatna a ngaih a ni, Mipa in a nupui maka a then duh chuan, a man bat zawng zawng nen a pe vek tur a ni. Tleirawl tih hian hmeichhia a kâwk deuh a, rawlthar tih hian mipa a kâwk bik a; mahse, thliar hrang lovin tleirawl tih hi mipa leh hmeichhe sawi nan kan hmang kawp tho a, common gender anga hman hi a dik lohna a awm hran lo. MPS ah hian Physical Test a awm avangin mipa karah hmeichhe tan tlin a har deuh vang pawh a ni ang. 40 emaw 'Salam' an chawi ṭhin a ni. Vawiin vek, chawhnu 1:00 khan Kohhran hall ah Kohhran Committee neih a ni. leh chi chu hmeichhe lama chhut ni lovin, mipa lam atanga chhut chhoh zel a ni a. Hmeichhia leh mipa tih tur hi thliar hran a ni ṭhin a. Play and Listen tluangtei film hi ka rawn upload tha leh a in lo en thei tawh em ang chu maw Tluangtei for Show Mp3 By Mizo Film/ Movie Publish 2017-06-04 Play Download Ringtone. Tin,whatsapp group siam ani a,a awm ve duh tan a hnuaia link ah hian a join theih e. If you liked or unliked Mizo inlu music, please comment and review for Mizo inlu's hd mp4 videos or mp3 songs as per as below comment box. … Nula pakhat pawh khan an uipa lian vulh lai kha a lo in tih tir a, a pain a lo. Play and Listen april thla chhunga mizo hmeichhe milar te chawlhni thuam april thla deuh chauh anih avangin a tam theilo march thla ami 2 ka telh hram please like Mizo Female Celebs Sunday Fashion (April 2018) Mp3. Tualvungi Leh Zawlpala (Mizo Thawnthu) - ZO Palai Hmanlai hian tlangval hmeltha tak mai leh nula hmeltha tak mai hi an innei A mipa hming chu Zawlpala a ni a, a hmeichhe hming chu Tualvungi a ni. Ka video ilo en avangin lawmthu ka sawi e. Posts about Mizo mipa thlalak written by byronkhiangte. com mizo story thar nitin dah ziah a ni e Martin-a hi eng ang mihring chiah nge maw a ni le?A kiang hnaia ka awm in he khawvela hmeichhe awm chhun niawm takin min sawngbawl a,lemchan thiam tak a ni ngei ang. Mizo Nula - Ka. Rebec-i pawh chuan ngawi rengin Simeon-a lo lut chu a en reng a, tawngkam khatmahin a be lo. Hmeichhe zu in hmu nikhua lo mipa ṭhenkhat chuan hmeichhe thawhchhuaha zu in kan zak ta lo. 5) Intihhlimna hrang hranga tel turte hian Infiammite inthuamna (Sport Dress) dik tak chauh an inbel tur a ni. Mipa harh…. Pawnpui : Hmeichhe pasal nei turin an chhawm ngei tura ngaih a ni a. 26th October 2017 vanlaldenga awmpui, Hmeichhe, mipa. A kekawr hak chhanah chuan a kap chu ka zut thuak thuak bawk a. Amaherawh chu, mipa kum 21 leh hmeichhia kum 18 tling lote pawh ram danin inneih an phalsakte chu phalsak theih an ni ang', tiin kan in hung ve tlat a ni. Tleirawl tih hian hmeichhia a kâwk deuh a, rawlthar tih hian mipa a kâwk bik a; mahse, thliar hrang lovin tleirawl tih hi mipa leh hmeichhe sawi nan kan hmang kawp tho a, common gender anga hman hi a dik lohna a awm hran lo. Hmeichhe chungah kan thikthu a chhe hle bawk. Chuti ang zelin Mizo hmeichhiate pawh hi in duai mawlh lo a, ram pawnah pawh mipa te ai maha in-settle hma leh ram hmun zeizia leh hnam dangte rilru hneh hma thei zawk in ni ṭhin te hian a lang fo. India Danpui hian hmeichhiate hnenah intluktlanna a pe satliah mai ni lovin state. ) NUPUI pasal neih hi thil pângngai tak a ni a. 16 Thousand at KeywordSpace. Hmeichhe dang i be zut zut a, a ni in mipa dang propic vawikhat a comment i huat leh viau si chuan i tenawm hle tihna ani. Heng an sum hman te hi amipa hnathawh azir te leh chhungte inbiakremna a zir te pawh ani a, then te chuan nuai 30 chuang te pawh an chhawm bawk. Conductor chuan, "Naua, a din leh hunah ka chhuktir mai che a ngai dawn a ni. Ma Nwe Nwe Win (a Nation Registration Card-ah pawh heiti hian an ziak) ni țhin kha Ko Min Khant tiin a hming thlak a ni ta bawk a ni. Tualtahpuan : Mipa leh hmeichhe hman bik awm hrangin , kawr atante pawh an hmang thin. Kan uipa nen kan inlu -- The blood volume transfused Association We were amish wood cook stoves for sale CONCLUSION It is often youll likely need to run with what the. Tun tum chu sawi tur ka van ngah em! Page-in min daih ta ngang lo. ka tuah ve ngang a ni ang, ka type mar tha hle. Zawhte chu mipa bul aiin hmeichhe bula awm nuam a ti zawk a, mipa bul aiin hmeichhe bulah a awm tam zawk thin a ni. A hnehsawh ngei mai maw Biahthu D chu, A lenrual ten engtin ngai ang maw? Zalengin 'Lemangderthiam-i' an tih chu! Aw nula, I damchhung tawite hi, Hmang tha la khua a tlai hma in. 2012 (Zirtawpni) thlengin kan veng chuan kan thlanmualah mi 21 kan vui liam tawh a, ruang chhuak mi 7 kan nei tawh bawk. An thisen hi Blood Bank-a thawkte chuan an campus-ah kalchilhin an laksak a ni. a ṭhuihhruai mipa khat leh a fapa te zawk an lo awm reng tawh, an ni chu a nih ka ring cham chin rawn hrilh tu te kha, Giovanni chuan an pahnih lo dinna lam chu pan pheiin zah pawh dawn lo hian a âng nghal. Nu leh pa tam takin kan fa kan enkawl dana kan tihsual fo thin kawng 7 - an inrintawkna tichhe thei te kan zir ho dawn a ni. Mizo suamhmang Lalnu phoolan devi vanlalmuangi chet tlatna hei hi a tak tak a thleng tawh hnu chan chawp leh ani 8 months ago. Tichuan a remruatna angin kum 19 ka nihin mipa ka ngaizawng ve ta a! hrehawm hi ka va’n ti thin tak; mahse Mpa chuan min fuih reng a, mi pangngai leh hmeichhe tha taka min chhuah a tum a ni ber. An hnen atanga tihchhuah ngei nia an hriat tlat avangin a darh hnu-a police-in he thil-ah hian inhnamhnawihna an nei lo an tih laiin lehlam atangin an kut atanga chhuak a ni lo an ti ve bawk. INNEIHNA CHUNGCHANG - Mizote hi hmasang atang tawhin palai hmangin mipa chhungte leh hmeichhe chhungte an inberem a, mipa lamin hmeichhe chhungte hnenah nupui man an pe a, hmeichhe chhung ten an dawng a, hmeichhia chu a pasal tur te in lamah a lawi ta thin a ni, tunah erawhchuan sakhaw puithiam emaw inneihtirtu tura ruat apiangin an inneihtir. Pianphung chungchang • Hmeichhe serh pianphung - dawngtu a nih bakah hmun zau zawk awh a ni a, mipa chi kha hun rei tak a inchiah avangin natna inkaichhawn a ti awlsam bik a ni. Ruah a tla deuh cherh2 reng a. Mizo hmeichhe saruak pic thar ber. Ka chhungten eirawng lo bawl rawh an ti si, tlai ah inkhelh ka duh vang chuan hma tak ah peilo chung chung chu eirawng ka bawl a. K Lalremmawia. Zei dan chu i han zir ho teh ang. Eden huana mihringin a bawhchhiat atang khan taksa, rilru ngaihtuahna leh thlarau bakah mipat hmeichhiatna chu Pathian siam dan atanga tihchhiat leh sual kai niin hruai kawiin an lo awm ta a ni. Welcome! Log into your account. 12 Mipa chuan, “Mi awmpui tûra i tih hmeichhia khân thei rah chu mi pe a, ka ei ta a ni,” a ti a. Female voice (group singing) Hmeichhe aw hi hlawm lian tak chi thumah then hran an ni a - Soprano, Mezzo-soprano, Contralto tiin. Accessibility Help. Asia Mipa hmeltha ber leh Hmeichhe hmeltha bera an thlan | Khawlbawm Channel Khawvela Mipa Hmelchhe Berin Nupui A Nei - Duration: Hmeichhiaten An Nin Em Em Mipa Mizia Leh Chin Thante. com, timesofchinland. Mipa chu second hand dress, hmeichhia erawh readymade. Mizo hmeichhe gospel zaithiam tak aw sial leh ngaihno bei tak nei tu Dawrpui Vengthar nula Ruth CVL Muanpuii chuan biakin hawng ngeiin khiang a. (Happy Birthday🎂🎁🎉 REBECCA SAIMAWII Vawiin 1st September hi Mizo hmeichhe zinga a thlawna midangte tana thisen pe tam ber ni mek, leh Mizo hmeichhe zaithiam hmingthang tak ni bawk Rebecca…. Mipa leh hmeichhia chu restaurant-ah an chawl dun a. Email or Phone: Password: Forgot account? Sign Up. Kum 1958 vek hian Lunglei lamah an p>m a. Hmel hi a pawimawh ber ti ila, kei ai hmelchhia pawh ka tluk bok bawk si lo. 10,747 likes · 11 talking about this. Mipa leh hmeichhe inneihna Pathianin a chawimawi a, a thianghlim a, a zahawm a. Pianphung chungchang • Hmeichhe serh pianphung – dawngtu a nih bakah hmun zau zawk awh a ni a, mipa chi kha hun rei tak a inchiah avangin natna inkaichhawn a ti awlsam bik a ni. com mizo story thar nitin dah ziah a ni e Martin-a hi eng ang mihring chiah nge maw a ni le?A kiang hnaia ka awm in he khawvela hmeichhe awm chhun niawm takin min sawngbawl a,lemchan thiam tak a ni ngei ang. Mahse ka hneh em avang chuan a tal rei peih ta loh. Mipa Hmelthat Dan Part 3 Mizia leh Thiamna An hmaifang chu hmeltha tia han sawi tur chu an ni lo. Tûn kum March thlaa Kâwnpuia Presbyterian kohhran hmeichhe inkhâwmpui chuan Ramhlun north bial aṭanga thu lut "Presbyterian Church of India hnuaiah hian hmeichhia Theology Degree nei, a âwm leh phu te chu Pastor / Minister atan nemngheh (Ordain) theih ni ve rawh se" tih chu inkhâwmpui chuan a pawm a. He siam dan hmang, create hian hmuh theih loh leh khawih theih loh thlarau, kut siam (hmanraw hmanga siam-made) ni lo, thu ngawta siam a awm hran thu min hrilh a. Female voice (group singing) Hmeichhe aw hi hlawm lian tak chi thumah then hran an ni a - Soprano, Mezzo-soprano, Contralto tiin. 320 kbps ~ Zo In Mizoram Sex Workers Are Many Protection Little. mipa sazu fuk tha thei lo hi Hemi lam kaihhnawih hi zawhna ka dawng zauh zauh a, khaikhawm leh ta mai ila a remchang awm e. Tichuan a remruatna angin kum 19 ka nihin mipa ka ngaizawng ve ta a! hrehawm hi ka va'n ti thin tak; mahse Mpa chuan min fuih reng a, mi pangngai leh hmeichhe tha taka min chhuah a tum a ni ber. Hmeichhe hnute khawihsak hrim hrim leh hmeichhe bula mut tuma mipa an intintuah hian 'Zen' an ti a, Rs. Mizo Mipa Leh Hmeichhe Insual. In phur bawk a, kan sawi ange. Lenglen arkhuan hun awm velah chuan Chhuantea chu a sa channa hmun atang chuan inlam pan zai relin a rawn chhuak chho mek a, “ Zanin teh kher. A tukah kan kut na lo pui te kha bandage in kan han tuam a, ka biang leh mitko te pawh band-aid kan han bel ngei bawk a. (b) Mipa leh hmeichhe hmasa berte chuan inneihna chungchângah eng nge an hriat theih? (A thupui chunga milem en rawh. Mipa leh hmeichhia nuam ti taka an awm dun hian an in hmangaih ani ngawt lo an phuan ani mai. Thisen pe. He hmun ah hian thiamlo zawk te leh zeilo zawk te nuam taka tual in chai theih ka duh a, in thiamna te a lo pun zawk theih nan leh in hriatna te a lo zau. Zawhte chu mipa bul aiin hmeichhe bula awm nuam a ti zawk a, mipa bul aiin hmeichhe bulah a awm tam zawk thin a ni. Ka hriat ve phak chinah erawh, 'Kan tleirawl lai' kan ti thin kha a ni a, 'Kan rawlthar lai' kan ti ngai lo. 3 Huan laia awm thing rah hi erawh chu Pathian chuan, 'Ei suh u, tawh pawh tawk suh u, in thi mai ang,' min ti a ni," a ti a. Adama leh Evi-te hi Bible thawnthuah innei hmasa bera ziah luh an ni a. David Evan Jones, Pu Zosaphluia hi Wales hmar lam Merionethshire bial a LLandderfel khuaah Feb 15, 1870 khan a lo piang a. cfl hmingthanga leh a zaipui CFL-a hla hit leh chuai thei lo “Intawng leh ngei ang aw” tih hi chu mp3 kan ngaithla a, a music video pawh kan en vek tawh awm e. Mak - Hmeichhe hmingchhiatna a ngaih a ni, Mipa in a nupui maka a then duh chuan, a man bat zawng zawng nen a pe vek tur a ni. Zawhte chu Hmeichhe thian, Ui chu Mipa thian 19/04/2011 23:41 Kurt Kotrschal of the Konrad Lorenz Research Station leh the University of Vienna tangkawpin February 2011-a zawhte 41 leh a neitute thlithlaia an zirchiannaah, zawhte-in mipa aiin hmeichhia a ngaina zawk tih hmuhchhuah a ni. HMEICHHE BUNGRAW LAK: Uirena tih lohah chuan, engti kawng pawhin nupa lo inthen sela hmeichhiain a bungrua a la kir leh vek thei. Mahse kei chu Mizo hmeichheho hmêl put dan tlangpui ka en hian hnam boralna khawp hnam dang tlangval neih tur an hmuh chur chur hi ka ring. Article Family Pic Group Photo Hlabu Lengzem+Lenglawng Music Music Track Music Track (Gospel) My Photo Request Sermon Software Songs Tuesday, 1 November 2016 Music Track (Gospel). H masang kan Pi leh pute khan mipa leh hmeichhe inthuam dan bik an neih a. Makeup hi thiltithei tak a ni. An puar ve ve a, mipa erawhin a chawi ta. Chumi hnu-ah, 30 Sept. Ka hnena a thil sawi zawng zawng kha dawt vek a ni thei ngem?. Sam nalh tak pu tura hmeichhiate thawhrim zia leh sum sen a ngaih tam zia hi mipa te hian in ngiahtuahpui ngai em? Henna, colour, shampoo, conditioner etc… Hmeichhe thenkhat chu samin a zir thlawt loh avanga zuah duh ve chung chung pawha tikir emaw tan tawi an awm chawk bawk. Kan nuihzatin […]. your username. Ruth CVL Muanpuii'n Khiangawi Ta October 24, 2019 Lalmuanawma Hauhulh OmOma 0. Karhla atangin thian ten sms nuihzathlak deuh te, nuihzathlak vak lo te, a chang chuan ninawm deuh te min thawn zut mai si a, he lam kan awmna Hyderabad lamah pawh unlimited sms pack lo awm ve zel nen ka inbox a khat zo tawh blog lamah hian dahtha tawh mai ang, ho viau mahse post. Hnamdang neih hi kan tan a harsa zual leh bik hmeichhe ho hnamdang nei ai hian. A pa hi sakhaw mi tak, chhung inkhawm ngaipawimawh tak a ni. mipa sazu fuk tha thei lo hi Hemi lam kaihhnawih hi zawhna ka dawng zauh zauh a, khaikhawm leh ta mai ila a remchang awm e. Tin, tun hnai mai khan British army hna dil dan ka zir chianna atangin United Kingdom a awm kherlovin, Mizoram atang. Hei erawh mipa Adama khan a duhloh thu a sawilo, mipa tichaklo lai ber thin tu leh hip tu chu Adam hian alo haw ve hauh lo mai pek a. Val upate kaihhruaina hnuaiah khawchhung a tlangval zawng zawng leh pavalai deuh, fa pahnih pathum la nei lo chin te chu ‘Zawlbuk-ah’ an riak vek thin a. Mipa chu second hand dress, hmeichhia erawh readymade. Zirlai buah erawh chuan, 'rawlthar' chu mipa sawina a ni a, 'tleirawl' chu hmeichhe sawina a ni e, tiin kan zir fo thin. Nilai Leh Beihrual Thupui 2016 - Free ebook download as PDF File (. Serh leh thluak a in persan a nih chu. Mizo hmeichhe chhelo post na, Mizo hmeichhe hmeltha post na, Mizo hmeichhia chhelo post na, Mizo nula chhelo post na, Mizo nula hmeltha post na, Mizo nula khal thlalak post na, Mizo hmeichhia chelo tih zawng post na, Mizo nula chhelo leh pian nalh post na. Khelh hmasa ah hian Official Refree turin Lalengvara (Field veng) leh Lalchullova( Chhim veng)te an ni anga. 2) Mipa thluak thawl chuan pawn lam mawina chauh thlirin kawppui tur azawng thina, a duhthusam ang hmeichhia chuan hlimna tluangtling a thlen leh thei si lo. Amah ngei a lo kal a ni. He thlalak ah hian hmeichhe pakhat zirtirtu ni a rin chu thutna ah thu in a hnunga mipa naupang a zirlai nia an sawi chuan a hnute chu a lo khawihsak a ni. (Hmeichhe SEX damdawi (Sildenafil Citrate-Womenra) hmeichhia Sex lama chak lote tana siam pill pawimawh tak a ni. He Page ah hian PATHIAN thu nung leh Thu tha tak2te, Picture tha tak2 mi ten a an lo hlawhtlinpui tawh te chhawpchhuah a ni ang. vawi khat chu mipa inkawp dang nena an titi naah hmeichhe inkawp chengdun dang an hriatloh vanga hrehawm an tih thin thu an sawi a. 6 Kms tlan theih tur a ni. Female voice (group singing) Hmeichhe aw hi hlawm lian tak chi thumah then hran an ni a - Soprano, Mezzo-soprano, Contralto tiin. A chhan chu anpui kawp inneihna Bible ah a awm si loh chuan thil theih a ni thei dawn ta lova, sual a ni dawn tihna hi a ni a. Pawnpui aia te zawk a ni a. Mipate hi a chungnung zâwka siam an ni. Makeup hi thiltithei tak a ni. A dawh ta hle hle a. Val upate kaihhruaina hnuaiah khawchhung a tlangval zawng zawng leh pavalai deuh, fa pahnih pathum la nei lo chin te chu ‘Zawlbuk-ah’ an riak vek thin a. Ka zinkawg chhuk leh phei Posted by Hmelthatea David on 12:42:00 AM May 9, 2006, tlai dar 4 vel a nia, Thuampui ah Bus changin ka nu nen kan Bus lo thleng tur chu kan changa, rei vak lo kan nghah hnu chuan alo thleng ve mai a. A thu sawilaiin pawhchah ching thin suh Thil eng eng emaw vanga inrem lohna …. Ka fawp leh ta tawn tawn a. He blog hi khawvel hmun hrang hranga Mizo awm ten Singapore-a Mizo cheng mek te min hriat pawh theihnan leh Singapore-a Mizo lo zin tum, zir tur leh hnathawka awm tum ten an tangkaipui theih nana siam a ni e [email: [email protected] An landan ang aia mi khawhar thei em em leh, hmangaihtu mamawh em em an ni; khawharin siam rei suh! A tana siam Mipa i nih ang ngeiin a mamawh che a ni! Mipa chu, chungnung zawkin lang mah se; chungnung zawk chuan chak lo zawk chu a dawm thiam tur a ni!. Lalmuanawma Hauhulh - December 29, 2018. Thalai Kristian Pawl(TKP) Member 29532 niin Mipa -14802, Hmeichhia 14730 an ni a, Baptist Kohhran Hmeichhe Pawl (BKHP) member 26800 niin Baptist Mipa Pawl(BMP) member 13634 an ni. 2012 (Zirtawpni) thlengin kan veng chuan kan thlanmualah mi 21 kan vui liam tawh a, ruang chhuak mi 7 kan nei tawh bawk. Tunlaia kan hman dan nen chuan a inhautak hleih hle. Nâu nei thar : Jan. Discussion. 01 Mizo Inlu Lai Thlalak 10+ 0 0. Mizo Tawngin tih hi hmun dang atanga lak chhawn, Mizo tawnga leh a ni a. Mizoram Synod hnuaia Social Front in zirchianna an neihah Mizoram chhungah mipa leh mipa inkawp MSM (Men having sex with men) 16, khawlaia hmeichhe inzuar (KS) 109 leh koh theiha hmeichhe inzuar (call girl) 17 an awm. Nasa takin chu a vanduaina chuan a nun a nghawng a, amah chu bawlhhlawh ngawih ngawiha inngaihna te nei chhovin, mi mit lak chakna leh mipa ngaihvenna a nei chho ta. Mizo Tawngin tih hi hmun dang atanga lak chhawn, Mizo tawnga leh a ni a. Mahse, a tuk leh maiah chuan Mpa thil chu lo dam țha leh var tawhin a hma ai maha sei leh lian chu a lo țo leh der tawh hi a lo ni a. Hei hi a ni, mipa leh hmeichhia chu. "Third' tih chu 'chi dang, mihran' (other) tihna a ni ber mai. Bible-a mite chauh hmang lovin a ziaktu hian ama chanchin atang pawhin zirlai a siam bawk. Mizo Inlu Chanchin Thar Ber India leh Burma inkara Mizo awmte hi kan chanchin a lo chhui hram a, 1963 khan America-a a chhuk hnuah keini Mizo hnam India leh Burma inkara hnam hrang tak lo awmte chanchin hi khawvel hriat a lo tul tak avangin a hriat ang ang a bu in University chuan a lo chhuah sak a, kan nihlawh hle a ni. Mipa Hmelthat Dan Part 3 Mizia leh Thiamna An hmaifang chu hmeltha tia han sawi tur chu an ni lo. SEX, GENDER, SEXUAL ORIENTATION LEH GENDER IDENTITY SAWIFIAHNA. Mipa aiin hmeichhe naupang an la tam zawk zui a. nei chuan min lo pe? Eng veng nge? An tih tur hi pakhat mah ka la hmu ngai lo. Sual ve a sin. Internet-a hmeichhe saruak thlalak leh sex video hrang hrang en thin mipa chuan mipa dang aiin a zang a hrawt ngun deuh nge nge a ni. Heng harsatna te hi ka rawn sawi chhuak a ni. 4:55 Mizo hmeichhe mawng duhawm MP3. He puan hi mi tin neih a ni. a mite chuan an fa pali na atan Kulikawn Hospital-ah naute hmeichhia duhawm tak an nei thar. Khawsik laia sex hman hian khawsik a tizual a, chhiatna nasa zawk a thlen thei tih hriat reng a tha. Kohhran huang pawn, hmeichhia leh mipa tihtur thliar lohna ah phei chuan hmeichhia te hian sang tak tak an chelh nual tawh a, a hranpaa hmeichhe dinhmun hi chawisan ngai chuang miahlo in a tha leh tling te chu tumah dal phak lo in dinhmun sang tak, mipa tam tak te pawh in an thlen phak loh tur dinhmun an luah mek a ni, ‘Kan pi’ tih tawngkam. A awmzia berah chuan lei hi external leh internal ah a inthlunzawm tlat a, earth change vangin shifting alo awm a; chu chuan human shifting a siam leh a. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. 7 Mipa erawh chu Pathian anpui leh ropuina tilangtu a nih avângin lukhum khum tûr a ni lo; hmeichhia erawh chu mipa ropuina tilangtu a ni. Kannur lam a kan engg zirlai Sawmtea leh MSa te chuan Trivandrum ah hun hmang tur in an lo chhuk thla tawh a. 2003 – 22 May 2004 chhung pawhin union Minister of Health and Family Welfare and Minister of. Mipa Tan Hmelthat Dan – Part 1 Hmai leh Inchei January 7, 2016 By Zakzum Hmeltha 4 Comments Mizo hnamah hmel hi kan ngai pawimawh em em a, hmelthat theih dan series I lo en ang. 1997 ah Serchhip-ah insawn lehin, 2002 ah Aizawl ah an awm leh a. Kan website chu www. Mizo: HMEICHHE CHAKNA (STRENGTH OF A WOMAN) "Hmeichhe khawsak tha tu nge hmu thei ang? A man chu lunghlu sen mi ai-in a sâng zawk daih si a. STROKE leh HEART ATTACK laka fimkhur a ngai ta ***** ZONET Cable TV - Zoram Kalsiam Programme in tunhnaia 'Stroke leh Heart Attack' chungchanga Dr Eric Zomawia, Dy Director cum State Nodal Officer NCD leh Dr Debby Lalremruati Cardiology dept. Kan ram leh hnam humhalhna tha ber pakhat chu keimahni kan intodelh hi a ni. Mizo hmeichhe gospel zaithiam tak aw sial leh ngaihno bei tak nei tu Dawrpui Vengthar nula Ruth CVL Muanpuii chuan biakin hawng ngeiin khiang a. Hmeichhe chakna thahrui (strength of women) sawr chhuah dan ngaihtuah kawngah leh Mizo hmeichhe phur zawng dapna zawnna kawngah school zirtirtu leh school naupangte an tanrual a, hmeichhe mizia leh theihna thlir chunga Mizo nula tiphur thei zawnga inkaihhruaina tha neih a tul. Heng an sum hman te hi amipa hnathawh azir te leh chhungte inbiakremna a zir te pawh ani a, then te chuan nuai 30 chuang te pawh an chhawm bawk. Pathian Thu-Bible kan hnena a awm hi khawngaihna a ni a, Pathian Thu min hrilhtu Kohhran zinga min awmtir hi khawngaihna ni bawk a. 23:18 thu a sawi lai hian), Israel fate zingah hian Sum hmuh nana Mipa leh Hmeichhe inzawrh ching an lo awm tawh nge? an la awm dawn avanga sawi nge? tih hi ngaih a in-ang lo viau a. Champion te hian 26th leh 27th May a neih tur Division SAY Sports ah Section ai an awh ang. Mipa Hmelthat Dan Part 3 Mizia leh Thiamna An hmaifang chu hmeltha tia han sawi tur chu an ni lo. An landan ang aia mi khawhar thei em em leh, hmangaihtu mamawh em em an ni; khawharin siam rei suh! A tana siam Mipa i nih ang ngeiin a mamawh che a ni! Mipa chu, chungnung zawkin lang mah se; chungnung zawk chuan chak lo zawk chu a dawm thiam tur a ni!. Mipa ten hmeichhia kan umphak tawh lohzia chu Competitive Exam hrang hrang result han thlir te hian, a top lamah hmeichhe hming hi a lang deuh zel mai a, sorkar hnathawk hmeichhia 62% an nih laiin mipa 38% chauh kan lo ni tawh a, bazar leh dawr hrang hrangah lah hmeichhia te hi mitdel pawnto an sawi ang mai an ni, mipa hmuh tur an vang ta pharh. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. He misual hian hmeichhe naupang pawh hmeichhe puitling ang in a hmu tawh a, hmeichhe naupang mai a nih leh nih loh a sawi thei mipa cu sangka an lan cun t. ‘Hmeichhe thu thu ni suh, Chakai sa sa ni suh’ tih leh ‘Hmeichhia leh Uipa chu rum lungawi ve mai mai rawh se’ tihte pawh hi hmeichhe mizia an sawina mai ani. Heng infiamna rothap tak tak, wrestling, boxing, formula 1-ah takngial pawh hmeichhe sexy taka lanna hi a awm zel. A taksa pianhmang pawh mipa taksa pianhmang angin a inthlak hret hret. A âw (voice) pawh aw sin tak ni țhin kha mipa awrawl ang tak a ni tawh niin ka thu lakna hian a ziak. Singapore-ah hian Mizo engmawzah kan awm ve ta a. A definition ang zawnga kan sawi dawn chuan eunuch hi "mipa, nupui nei theilo or mipa, hmeichhe chunga sex lama hip na leh it na neilo ( a man incapable of marriage, not sexually attracted to woman or unwilling to marry a woman) tihna a ni. Mizoram pumah kum 5 chhungin Cancer natna vangin mi 3,267 thi. Mizo te hi hman atangin kan hnam incheina leh kan silh leh fenah mipa inbel chi leh hmeichhe inbel chi nei hrang hnam kan ni a, kan Traditional Dress chawikan kan duh anih chuan hei hi kan ngaihpawimawh ber tur a ni. Asia Mipa hmeltha ber leh Hmeichhe hmeltha bera an thlan | Khawlbawm Channel | Thanks for watching the video. Tualtahpuan : Mipa leh hmeichhe hman bik awm hrangin , kawr atante pawh an hmang thin. Taka nimin piah khan he thil hi ka thiannu in min rawn thawna, Mizo hmeichhia sexy deuh i hmu ve duh em, tiin, ka christmass present dawn ve chhun a nih hi. Hmel hi a pawimawh ber ti ila, kei ai hmelchhia pawh ka tluk bok bawk si lo. kr, exploremizoram. (Hmeichhe SEX damdawi (Sildenafil Citrate-Womenra) hmeichhia Sex lama chak lote tana siam pill pawimawh tak a ni. Mak - Hmeichhe hmingchhiatna a ngaih a ni, Mipa in a nupui maka a then duh chuan, a man bat zawng zawng nen a pe vek tur a ni. Beisei bo zawk te, tanpui ngaite leh mi dang te a thiamlo leh hre velo zawk te tan liau liau a he blog hi buatsaih a ni. Hei hian puitlin hnuah mipa tân sex-ah harsatna a siam thei a, hmeichhe tân pawh hnute leh taksa pêng dang bâkah rilru lam thlengin nghawng \ha lo tak a thlen thei a ni tih hriat a \ul asin. Puanlaisen : Puanlaisen hi kut ni vang thla leh inneih niah te bih thin ani. Awmpui tur kum 20 leh 25 inkar hmeichhe fel tak, rang taka mamawh a ni. Darkimi w/o V. Tleirawl tih hian hmeichhia a kâwk deuh a, rawlthar tih hian mipa a kâwk bik a; mahse, thliar hrang lovin tleirawl tih hi mipa leh hmeichhe sawi nan kan hmang kawp tho a, common gender anga hman hi a dik lohna a awm hran lo. by- David Lallawmawma Ni pui rawn thaw tan chuan leilung chu nasa takin a thlak chho a, khuai leh phengphenghlep te chuan thlasik pan. Kan va hlim thei tak em aw! Mipa zinga a te deuh nih kha chu a nuam vak lo. Mipa angin Bass a awm ve tawh lo. , Durtlang leh Training Centre for Specially Abled Persons, Laipuitlang leh Damvengah chanhai/rualbanlote tan Puanthui (Mipa leh Hmeichhe tan), Pheikhawk siam zirna (Mipa tan) ni 26th March, 2018 thleng dil theih a ni e. 16/04/2011 ah neih a ni dawn. 13 Lalpa Pathian chuan hmeichhe hnênah, “Engtiziaa hetiang thil hi ti nge i nih?” a ti a. Mipui pun khawmna hmunah te, rorelna hmunah te, chhiatni leh thatni kan tawhna hmunah te hian Bible ngaina leh chhiar ngai reng reng lote chu kan lang fiah zual. Surrogacy: Hei hi nau pai thei lote mi dang (hmeichhe dang)-in nau an paisak ang chi a ni. Hmangaihna chu harsatna leh hrehawmna ah a lo par chhuak thin zawk ani. SEX, GENDER, SEXUAL ORIENTATION LEH GENDER IDENTITY SAWIFIAHNA. Check the best results!. S Serchhip a lo lut tawh leh lut mek te tana siam ani thil post duh nei emo,chhelo deuh tih i neih chian req. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. Alto (A) hi 'Contralto' tiin kan hre bawk a. He league-in chuti ang concept a hmang tur hi thil tha tak a ni," a ti. Thailand ramah hian tuai (transwomen) an tam hle a, khawvel tuai tamna ramah a lang pha nge nge a ni. Pawnah kan lo intlara mipui lo chhuak apiang chibai kan lo buk zela. * Pakhat tal kawp ve reng mahse midang an beisei tel tlat thin. your password. Pathianin Israel fate hnena Thu a pek lai (Deut. A nuam ti chu a thaw hak hak a. Mizo hmeichhe-ho chuan an tuithawl ken chu an chhem ri hur hur a,. 2) Mipa thluak thawl chuan pawn lam mawina chauh thlirin kawppui tur azawng thina, a duhthusam ang hmeichhia chuan hlimna tluangtling a thlen leh thei si lo. Mahse an mizia leh huhang avangin hmeltha tia kan koh fo a. Inlu Mizo Video Download 3GP, MP4, HD MP4, And Watch Inlu Mizo video leh Mizo nula inbe CK. Division sport atana inbuatsaihna leh a tel tur thlanna atana Section Sport neih tur chu maullungthuah Dt. Kha mipa, a thianghlimna laksak a, diriamtu bak a mi huat kha kan neilo! Ka hmangaih ber thinlung a hliam a. com, timesofchinland. [37] He thlarau hi thi thei lo leh chatuan mi, vaivuta tisa siam a nih hma pawha awm tawh a ni. mizo mipa leh hmeichhe insual. * Mipa a ni miau a, mi pangngai pangngaiah chuan, hmahruaitu nih hi a kuta awmah a ngai ang! * Hmangaihtu leh ngainatu, duh leh zah ru em emtu hmeichhia chu a hmuh hmaih ngai hauh lo a nia! * A harsatna leh a buaina sawichhuah mai a hreh châwk; a sawichhuak a nih chuan a bawhawk ang!. Admin ten minlo hrethiam se, hengte hi kan kawl reng e hmeichhe hur na, mipa tlak harna,a seina,a khawngthrat na,sperm(chi) siamchak thei chi leh mipa leh hmeichhe toy etc. Mipa sam mak pui pui, incheina mak sak tak tak, hmeichhe kekawr kawng lam leh ke lam tawng chham lutuk, tawt lutuk, a pawng lai leh a khuar lai hriattheih vek; lai lang kawr, chhing em em, khel zawng zawng lang vek silhfente hi khawilam a mi nge? Hengte hi I. Zirtawpni khan Khawvela mipa sang ber Sultan Kosen leh khawvela hmeichhe hniam ber Jyoti Amge, te chu Egypt rama Pyramid ah an inthehthil dun vel chu mipuiin hmuh nuam an ti hle a ni. A thawh dan leh hmeichhe hmel a thlak danglam dan hi hriain hmeichhe hmanrua tha em em a ni tih hriat a tha. com and etc. Khatla South Kohhran website min siam saktu RM Infotech Mizoram chuan Kohhran mipui te tan Computer lei dawn a hriattur Buying Guide an pe thin a, inbumna khawvel a bum a i awm loh nan Computer i lei thar dawn in RM Infotech Mizoram ah i hriat duh chu zawt thin ang che. A chhûng thu-ah lût rawh. Mahse an mizia leh huhang avangin hmeltha tia kan koh fo a. Mahse mipa leh hmeichhe hna bik hi. Mipa thawmhnaw an hmai duh tawh bik lo a, mipate aiin an nalh zawk a ni tih lantir nan an taksa mawi tak pho lanna awm a, nalh leh mit la taka an inthehthil theih nan dawhsan a hunsak a. Mipa leh hmeichhe thluak hi a in ang lova. Facebook page-ah pawh hetiang hi a awm Mizo Hmeichhia chelo tih zawng post na, Mizo Mipa leh Hmeichhia hmelchhe cute deuh deuh Post na.